web analytics

Lovefilm – en fin fin ordning…

I forgårs meldte vi os på LOVEFILM, og idag har vi vores første film, “Julie & Julia” i postkasse ;-)

Det er et genialt system hvor man lejer film via nettet som så bliver sendt direkte hjem til en med posten… Man vælger selv hvilke film man vil se og med det abonnement vi har valgt får vi 1 film ad gangen og kan leje 2 film om måneden for kun 5 euro, det er 37,50 dkr ;-)

Når man så har set filmen putter man den i den medfølgende svarkuvert, går i postkassen med den og venter på næste film – hold da op det er da let og super billigt… Især hernede for der er der ikke noget der hedder Blockbuster, eller andre steder hvor man kan leje film, så de film vi ser hernede er vi nødt til at købe og det kan godt blive lidt dyrt og pladskrævende med alle de film, så det her er et genialt system for os :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *