web analytics

Kongegrillen….

Forleden da vi så “Spise med Price” på podcast lavede de “Pulled Pork” i et nyt weber monster!

Billedet er fundet på nettet…

Waauw sådan en må vi da bare eje, en Weber Smokey Mountain – den kan grille, den kan ryge, den kan slow-cook’e og det hele i rigelige mængder ad gangen, hvis det ikke lige er noget for Hr. & Fru Madglad her, ja så ved jeg snart ikke :lol:

5 kommentarer til “Kongegrillen….

  1. Mmmmm, jeg tror vi bliver nødt til at have sådan en kongegrill når vi kommer hjem på sommerferie så vi kan prøve at lave det selv – jeg har jo ikke været så heldig at smage det endnu, det er kun Mads ;-)

    Bon appetit og god weekend til jer også :-)

  2. Hehe, ja det kan man sikkert men sådan en har vi jo heller ikke, der er mangler i vores grill-vognpark :-(- såååe hvis vi alligevel skal ud og investere så kan man jo ligeså godt gøre det ordenligt :-D

    Jeg så forresten Jette & Thomas’ fine hus i vizitten igår ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *