web analytics

Nedtælling til ferie….

Så varer det ikke længe før der er dømt ferie – manden har snart fri (ja vi har jo ikke bededag hernede) og så kan vi tage hul på ferien – vi skal grille de lækre ribeye vi købte igår for selvom de meldte om regn kom der kun lidt i morges og så har der ellers være mest solrigt men overskyet med 25 grader ;-)

Hos slagterbussen igår fik vi en smagprøve med på noget af hans hjemmelavede økologiske pålæg og er du rigtig klog det var godt! Det er sådan lidt paté-agtig i konsistensen men smager af rigtig sønderjydsk leverpølse tilsat en masser skønne krydderier! Den skal vi vist have lidt mere af næste gang – desværre holder øko-bussen ferie frem til 20 maj så vi må klare os uden vores lækre kød og pålæg indetil da :-(

Ellers er min dag gået med at ligge vasketøj sammen, vaske op, tage lækkert skumbad og scanne lysbilleder ind – vi skal jo gerne have denne ladning med hjem til Danmark når vi tager på ferie i juni/juli ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *