web analytics

2 kommentarer til “Der er stadig regnvejr…

 1. Hej Mette
  ja så gik min fødselsdag, den var stille og rolige, jeg holde ikke noget da min mor ikke kan holde til det, vi var jo til konfirmation fredag, også skulle hun til fødselsdag igår, men det kom hun ikke for det kunne hun ikke holde til. så jeg vil ikke lave noget særligt i dag, så jeg udsætter det lidt, med den store spisning for familien.
  Er det ikke lækkert at bo i tyskland lidt væk fra det hele, det kunne jeg godt tænke mig engang imellem, så skaulle man bare gå og hygge sig lidt, uden at tage stilling til så meget.
  når men vi skal til svømning i morgen det glæder vi os til, det er også ved at være længe siden.
  ja så kommer min stor brores børn og spiser til middag så jeg vil lave pizza, så er det lige om de kan lide det.
  jeg kan se at i er langt fremme med jers rabs de er næsten i blomst ned ved jer, ja her skal de først så det hele om, der har jo været en hår vinter.
  når jeg vil i seng igen, jeg kunne ikke sove så kunne jeg jo lige stå op og skrive til dig.
  vi snakkes.
  venlig hilsen tina

 2. Hejsa,

  Så må du have fødselsdags selskabet tilgode til senere – håber din mor har det godt, du må hilse hende mange gange ;-)

  Det hele er i blomst hernede, frugttræerne har snart smidt deres blomster igen så vi er nok lidt længere fremme end jer – det er skønt at bo hernede ;-)

  I dag er der tæskekoldt her, så vi hygger indenfor i varmen… Det er lidt træls der er sådan et møgvejr når vi har ferie, men det er der jo ikke noget at gøre ved – vi får hygget og lavet en lille smule, men mest hygget ;-)

  Vi snakkes!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *