web analytics

2 kommentarer til “Grillhygge….

 1. Så er den gal igen Kusine;-)

  De spinat/kokos pandekager ser totalt lækre ud!!!! Vil du mon ud med opskriften, så de kan prøves i det spanske også – tror lige det er noget for os:-)

  Håber ellers at i har det godt – Bliver altid lækker sulten når jeg kigger på din blog. Jeg har fuld gang i dans og sport (5 x dans, 2 x pilates, 2 x power plate + det løse hver uge) Nu begynder resultaterne endelig at vise sig både på målbånd og på vægt, det er dejligt. Har døjet lidt med de 4 kilo der sneg sig på i DK sidste år – hvor der altid er kage til karat kaffen bl.a.:-)

  Har du i øvrigt set Jeppes fødselsdags menuer på hans fb profil?….. Det var nu også en guf dag af de store. Hvis i kommer her ned på et tidspunkt, så skal i med ud på maricel og smage “Konge morgenmaden”

  Fik du egentlig nogensinde min hjemmelavede spanske nøddekonfekt opskrift?

  Knus, sult og god weekend til jer begge fra Jane

 2. Hejsa Kusine,

  Mmmm, ja mine tænder løb i vand da jeg så Jeppes gode madbilleder! ;-)
  Det vil vi se frem til at smage engang :-D

  Jeg tror aldrig jeg fik opskriften på dit lækre nøddekonfekt :-( Så send du bare den, for de var smumse!

  Jeg tjekker lige efter opskrift på pandekagerne, tror nemlig den er fra “Alt for Damerne” så sender jeg dig en mail ;-)

  Jeg har ondt i maven for vi har fundet nogle nye lækre økologiske småkager “Kanel kiks” og “Spelt Choko” – Hold så op de er gode! Jeg skal vist løbe ekstra stærkt fra på mandag af for jeg kan godt mærke at der har været ferie med regnvejr og lidt for meget go mam :-(

  Knus Herfra

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *