web analytics

Intet nyt fra sydfronten….

Ja, her regner det stadig og vi er tæt på at udvikle svømmehud – så intet nyt på den front ;-)

Vores øko-kiste er kommet idag – vi har ændret ugens kasse til en ren grøntkasse i stedet for frugt og grønt, grunden til det er at der er alt for mange urter og jeg vil gerne have hvidkål, blomkål osv og de kommer ikke i den gamle kasse så derfor har vi ændret den og så kan vi købe vores frugt på torvet i stedet for ;-)

Her er hvad der kom i denne uges kasse – det skal næste uges menu bygges op om, så der kommer en steg på grillen med stegte svampe, græsk moussaka med grøn salat, noget fennikelsalat med koteletter og mon ikke vi skal have nogle brasede kartofler med et spejlæg :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *