web analytics

Stormvarsel….

Idag kom vi ikke nogen steder hen pga vejret og nu er der en stormvarsel på tapetet :-(

Vi hyggede med morgenmaden – vi har ikke rigtig fundet noget godt ost hernede, de er store tilhængere af fed gouda og emmentaler i skivepakker og det er ikke lige os, men så i fredags da vi var i Tagwerk fandt vi med kyndig hjælp frem til en røget bjergost i deres osteafdeling og hold da ferie den er god – så mon ikke vi for eftertiden skal smage os igennem deres osteafdeling ;-)

Ellers er dagen indtil videre blevet brugt på sofaen med CSI på dvd’en, til aften står den på McD, bare fordi vi ikke gider andet – men fra imorgen tror jeg at vi skal tage os sammen for man bliver hurtig doven af at lave ingenting når vejret er noget møg og det er den forkerte vej så vi skal vist have aktivitetsniveauet op igen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *