web analytics

♫♪ Her kommer konen med kost og spand ♫♪

Eller skulle man tage ♫♪ Im singing in the rain ♫♪ for ja der er stadig regnvejr – det er dog reduceret til byger i stedet for non-stop regn – men hva’ vi ved at hernede er det sådan at når først denne regnsæson er overstået er sommeren stabil med sol og varmegrader ;-)

Foråret hernede er så ustabilt at der ikke er sæson for noget som helst – vi troede jo at vi skulle starte vores vandring her i foråret men man anbefaler ikke at vandre i foråret fordi det er så ustabilt i vejret, men bortset fra det er der stadig sne og minus grader der hvor vi skal vandre… Ih hvor vi glæder os til sommeren kommer ;-)

Da jeg ikke kan komme udenfor uden at drukne bestod dagens motion af støvsugning, ajaxvand og knofedt – støvsuge alle kroge…. så helt ned på knæ…. og skrubbe…og skure…. og 3 timer senere skinner det hele! Nu har jeg i hvert fald fået mit motion i dag :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *