web analytics

Det første år som tyskere….

Ja, så er der allerede gået et år – hold fast det er slet ikke til at forstå!

Idag er det et år siden vi satte os i flyveren fra Danmark og fløj mod vores nye land – det første år er dælensusme gået stærkt! Men vi er glade for at bo her og vi elsker Bayern, der er hyggeligt, billigt og super smukt! Jeg kan kun anbefale at man besøger Bayern på et eller andet tidspunkt i sit liv, bare ikke om foråret for der er der regnsæson hernede ;-)

Nu har vi haft et år til at komme på plads og falde til, det har ikke været svært for det bayerske folk er super venlige og hjælpesomme, også selvom det kniber med sproget – vi er ikke helt skarp til at forstå det bayerske endnu ;-)

Nå, men derudover er der kommet kaffe idag, både til os selv og til min far – han fik jo et gavekort med i handlen da han købte sin Nespresso-maskine hernede i påsken – vi bestilte i forgårs og idag kom det med posten, det går godt nok stærkt ;-)

Det nye MAD! er kommet så er der lidt at hygge med igen ;-)

Nåe ja så regner det forresten stadig!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *