web analytics

Lasagne med hytteost og spinat…

Eftermiddagen har været skiftevis regn og solskin og det har været temli’ blæsende…

Så var det godt med et dejlig varmt kokosbad ;-)

Aftenens menu stod på nye eksperimenter….

Lasagne med hytteost og spinat…..

Lige inden lasagnen var færdig smuldrede jeg et par mozzarella’er over som smeltede med de sidste 5 min….

Det var ik’ så ring’ endda :-D

Mens lasagnen var i ovnen fik jeg plantet lidt om ude i kolonihaven – min cherrytomat var ved at være for stor til potten så den blev plantet i den store spand og timian’en kom op på bordet i stedet for, i “tagrenden” er der kommet 3 jordbærplanter op men ovre bag stolen står min basilikum og det er visnet efter det er blevet plantet ud, så det er spændende om det kommer igen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *