web analytics

Step it up – sådan for alvor!

Yeah, jeg skal love for der er kommet sved på panden!

Idag stod den på “Step” og jeg skal love for det kan mærkes i lår og baller at brættet ikke er blevet brugt siden i vinters ;-)

Planen er “Zumba fitness” mandag og torsdag, så “Step” tirsdag og fredag – mon ikke det skal sætte gang i kilo-systemet, for det her giver noget mere sved på panden end den daglige gåtur – derudover er alt “hygge” skåret væk på hverdage, cola er droppet til fordel for vand (pånær et enkelt glas eller 2 i weekenden), 90 % af vores mad er byttet ud med økologi for det er jo ikke kun et spørgsmål om at tabe sig men generelt begynde at leve sundere!

Det kan godt være at tallene på vægten er gået langsomt men der er nu sket en masse andre ting som jeg syntes er bedre end tal på en vægt!

  1. Mine smerter hver måned er næsten væk
  2. Mine hovedpiner er også kraftig reduceret
  3. Jeg sover bedre om natten

Jeg kan desuden mærke at mit tøj bliver løsere, så mon ikke tallene følger efter på et tidspunkt?! Jeg er i hvert fald glad for vores nye livstil og når kiloene ryger er det jo bare totalt iorden! :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *