web analytics

En hel dag på altanen…

Så er den dag næsten gået og jeg har ikke lavet en sk*d, men hva’ det er også med at nyde sommeren mens den er her ;-)

Jeg har brugt dagen ude på altanen – frokosten bestod af et par skiver friskbagt rugbrød med den lækre hvidløgsost fra Åbybro mejeri og en af de nye øko-saft fra Søgaards Bryghus – de kan nu godt anbefales, denne var med æble og det smagte af frisk æblemost! ;-)

Temperaturen på altanen sneg sig op på 47 grader og der var over 35 grader i skyggen…

Fra 15-16 kunne jeg lige snuppe en time i solen med en bog, derefter et hurtigt bad for at få alt solcremen vasket af og så stod den ellers på rester fra i lørdags som jeg nød på altanen hvor der nu er 32 grader og skygge :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *