web analytics

Regn, dasetid og masser af hyggekalorier…

I dag har vi mega råhygge, regnen siler ned, der er kun 14 grader ude og vi fla’er u’ på sofaen ;-)

Vi har lige set “Edge of Darkness” med Mel Gibson som spiller en kriminalbetjent hvis datter bliver skudt ned for øjnene af ham, derefter tager han efterforskningen i egen hånd og ender i et puzzlespil af korruption og sammensværgelser, for hulan det var en god film! ;-)

I dag gider vi ikke andet end at hygge, der er kommet kalorier på bordet for vi blev enige om at vores feriekilo alligevel hænger så godt fast at de godt kan vente til på mandag, så denne weekend står i kaloriernes tegn, fred være med dem og på mandag kommer der en ny strategi på bordet i kampen mod kiloene for det går sgu lidt for langsomt med den nuværende plan :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *