web analytics

2 koteletter og en pony*…

Vi har vist oplevet vores del af tyske fiaskoer i dag! Først var vi ved frisøren og der fik jeg sat mig til rette og frisøren fik at vide at han havde frie hænder til at gøre hvad han syntes ville være bedst – han klippede min nakke, en halv pony* og føntørrede håret helt frem i æsken og kiggede på os og sagde OKÆÆÆÆY! og så var det mandens tur til at få klippet koteletterne*! :-? Det skal så nævnes at frisøren havde mere travlt med at kigge efter hvem der gik forbi vinduerne end med at klippe og så havde han ekstrem løse håndled, på et tidpunkt troede jeg at de drejede af deres led ;-)

Nå, efter den oplevelse gik turen til supermarkedet hvor vi skulle gøre ugens indkøb – halvvejs inde lagde manden, hvad der lignede et ådsel af en fugl, ned i indkøbsvognen i den tro at det var en kylling, jeg måtte så grinende meddele ham at det altså var en suppehøne :lol: der var ingen kyllinger på hylderne så vi måtte ligge hjernerne i blød for hvad skulle vi så lave til aften – valget endte på en hurtig-varm-op-lasagne og det blev en underlig oplevelse af jeg-tror-det-er-lasagne-men-det-kunne-også-være-håndsæbe fornemmelse, så den kan ikke anbefales! ;-)

* Hernede hedder bakkenbarter koteletter og pandehåret pony :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *