web analytics

Den (næsten) færdige stue….

Så er stuen forandret og tættere på hvad vi gerne vil have ;-)

Før! (Billedet er lidt mørkt pga lyset fra dørene)

Efter! Meget mere luft og stuen virker noget større – tæppet under sofabordet vil vi gerne have skiftet ud og vi har overvejet sådan et her men da vi skal have det i 140 cm så bliver prisen også liiiidt hamper :-(

Før – Dørene ud til gangen tog ret meget vægplads så det hele var noget klemt….

Efter – Dørene ud til gangen er taget af og det giver lidt mere vægplads….

Fjernsyn og højtalere skal op på væggen og hænge når vi får købt nogle beslag og vi er gået i tænke boks for vi kan ikke finde ud af om det skal være tapet eller ikke tapet på den væg – evt bare et par baner på tværs af væggen som baggrund for fjernsyn og højtalere ;-)

Der er kommet mere luft mellem hylderne – vi overvejer at sætte en enkelt hylde mere op i rød så vi får lidt reol-effekt på denne væg og så ønsker vi os nogle flere af David Degens skønne fotografier som vi købte på vores Berlintur sidste efterår ;-)

Den eneste væg der ikke er flyttet om på – vi havde flyttet skænken og sat fjernsynet der på men det virkede ikke så det blev flyttet tilbage som det stod ;-) Nu er der så også gulvplads nok til vores “Eames Lounge Chair” som vi skal have lige om lidt når vi vinder i lotto :-)

Der mangler lidt endnu men Rom blev jo som sagt heller ikke bygget på en dag, vel? :-D

2 kommentarer til “Den (næsten) færdige stue….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *