web analytics

Jeg er gået i tænkeboks…

Hold nu op den væg volder mig lidt problemer – nu er fjernsynet kommet op og hænge, senere i dag smutter vi i Ikea efter et par små hylder til højtalerne – men jeg kan for dævlen ikke finde ud af hvad der ellers lige skal ske med den væg  :-(

Vi havde tænkt på at tapesere et felt hvor fjernsynet hænger men problemet er at det ikke hænger lige for væggen og så syntes jeg et tapeseret felt kommer til at se mærkeligt ud! Så har vi snakket om at male hele den ene væg i en lilla farve, men det syntes jeg heller ikke rigtig virker – sidst har vi snakket om at tapesere hele den ene væg men det koster en formue med tapet til 500 kr pr. rulle! :cry:

Jeg har søgt på nettet, kigget i diverse blade men vi er åbenbart de eneste i verden der har et fjernsyn for alle de boligblade jeg har kigget er der ikke et eneste med på billederne eller et eneste foralg til hvordan man løser det evige tv-problem! Nå, jeg tænker videre og hvis der er nogen derude der har en spændende og helst lidt anderledes idé tager vi imod med kyshånd :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *