web analytics

Status – August 2010….

Ja, den er let – der er ingen status!

Jeg har ikke været på vægten de sidste 2-3 uger for jeg trængte til en pause i mit hoved, så August har været pausemåned og vi har nydt den, vi har spist hvad vi havde lyst og vi har rigtig hygget os ;-) Jeg har nu brugt 1 år på at tabe “ikke-ret-meget” med den teori at jeg ville spise som jeg plejer bare mindre af det og det har åbenbart ikke virket, eller det vil sige det har det jo nok hvis man overholdt det men jeg er for let at friste ;-) Jeg tog på i weekenderne og brugte uge efter uge på at tabe de samme kilo igen og igen og igen! Så nu har jeg holdt en pause og tænkt lidt over en ny stategi for med -5 kilo på et år er der sgu lang vej til 25 kilo :-(

Så september bliver ny plan, ny energi og forhåbentlig nye og bedre vægttab – for eftertiden kommer der ikke status hver måned men ved hver 5 kilo der er tabt ;-)

Nu vil jeg nyde min weekend med masser af hygge og god mad – God weekend derude! ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *