web analytics

Nu med Bingohår…

Så kom jeg til frisør og som sædvanlig gav det mig en mindre depression!

Her er jeg før (og bemærk lige min nye jakke ;-))

Her er jeg efter – øv jeg følte mig som en på 70 år da jeg gik ud fra frisøren, hernede er de store fan af rundbørsten og man ligner en pensionist der haft curler i når de er færdige… og det skal lige nævnes at min frisør i dag kun var 19-20 år og startede med at spørge om det skulle være kort, hipt og frækt, derfor var der jo håb da jeg satte mig i frisørstolen men nej, da hun fandt rundbørsten frem gik det galt! Jeg gik fra at ligne mig selv, til at ligne min mor, til sidst gik jeg derfra og lignede min mormor :-D Endnu en fantastisk frisøroplevelse her i det tyske ;-)

Denne frisure kiggede vi på i en bog, sammen med frisøren og det var den vi blev enige om at det skulle være – men i kan vel også godt se at det ligner den på “efter” billedet herover, ik?!? Nå ikke, det kan jeg da ikke forstå :-D

Tror bare snart jeg opgiver det her frisørhalløj hernede ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *