web analytics

Der råhygges….

Lige om lidt lander manden i Dallas og så ræser han direkte ud og bruger penge, hvis jeg kender ham ret, det er nemlig et stramt program han har denne gang så skal der handles skal han gøre det i dag ;-)

Til aften har jeg fået pasta med rødvinsbolognese og der er endda til en omgang mere ;-)

Denne gang har vi selv valgt film for der var et par stykker som jeg gerne vil se og som manden gerne ville være fri for eller har set, så det passede jo perfekt til denne alene-hygge uge ;-) Den ene er “The Proposal” med Sandra Bullock, den anden er “For Min Søsters Skyld” jeg har læst bogen og den er super, nu glæder jeg mig til at hygge med filmen og håber den er ligeså god som bogen….

Derudover har jeg også min bunke af gode blade, sammen med lidt bolcher fra “Florian” er der råhygge her på matriklen – så gør det slet ikke noget at være alene hjemme ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *