web analytics

Ventetiden er lang…

Der er det flotteste efterårs vejr i dag, solskin og tåge, vi kan lige snige os op over 8 grader – jeg har hørt rygter om sne i Münchenområdet på lørdag! Den første sne er allerede faldet i Bayern så vinteren rykker tættere på ;-)

Jeg sidder og venter på posten som skulle have været her i går med min pakke fra Asos! Øv kom nuuu…

En god nyhed, manden meddelte i nat at han havde fået fat i de 3 neglelakker fra Chanel, den ene, Paradoxal, var en speciel edition og derfor revet væk, men en ekspedient gav ham et tip om en afdeling i et andet center der lige havde fået nye varer hjem og der var den, sat på hylderne kun få timer før – så nu har han fået dem alle 3 og hold da op hvor jeg glæder mig til at se farverne ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *