Min dag er gäet med rengöring og indpakning af julegaver – men nu dufter her af Marokko for jeg har nemlig fundet Taginen frem ;-)
Gode krydderier (ca. 1 tsk. af hver), 2 fed knuste hvidlög og 2 spsk. olie bliver til en laekker marinade hvor jeg smider 500 g. gullashköd i, som sä stär og traekker mens jeg laver resten – den skulle godt nok traekke natten over men jeg fik först ködet op ad fryseren i aftes ;-)
2 Gulerödder, 4 smä lög og 5 smä kartofler skraelles og skaeres i passende stykker….
Jeg svitser först gröntsagerne i lidt olie og kommer dem pä en tallerken, derefter brunes ködet og när det er brunt pä alle sider kommes gröntsagerne tilbage i panden sammen med en god skefuld tunesisk harissa og en däse hakkede tomater…
Update efter spisning: Brug ikke en hel tsk. harissa mäske en lille 1/4 tsk. kan göre det :lol:Nu skal det bare stä og simre i 3-4 timer sä er retten klar til at blive serveret med indiske naanbröd som kan suge alt den laekre simresauce :-)
Det er godt nok ikke fordi der er vintervejr til simremad, for vi har 17,7 grader udenfor i dag – äjj altsä hvor bliver den vinter af?? ;-)