web analytics

Münchner Christkindlmarkt…

I eftermiddags tog vi turen ind til München for at besöge det flotte julemarked pä Marienplatz…

Vi startede pä Maximillianstraße for vi skulle lige se vinduerne hos Louis Vuitton….

Alle “kasserne” var lavet i noget der mindede om rispapir og det var super flot….

I et af vinduerne havde de opstillet et vaerk af kunstneren Hans-Peter Feldmann, “Schattenspiel” som betyder skyggespil hed denne underlige installation ;-)

Det store juletrae er kommet op pä Marienplatz og det er KAEMPE!

Midt i det hele kunne man deltage i en lille andagt lige der, midt pä pladsen :-)

En af juleboderne med masser af flot julepynt…

Julepyntede gader i München centrum ;-)

Mere julepynt….

Julekugler i alle farver, störrelser og med alle mulige motiver…

När der er taeskekoldt som i dag er der traengsel ved gluhwein boden, denne er udformet som kirken i baggrunden og stär her hvert är :-)

Der er godt nok mange mennesker der har trodset kulden og kommet til julemarked, de to tärne i toppen af billedet er de samme 2 tärne som er pä gluhwein boden pä forrige billede…

Det er superhyggeligt til julemarked men ogsä megakoldt!

Boden med julestjerner – fristende, vi köbte 2 smä stjerner sidste är og har snakket om at fä 2 mere til det andet vindue, men det venter vi med til naeste är for i är er missionen at finde lidt mere til julebyen :-)

Fä skridt fra Marienplatz ligger Rindermarkt hvor der ogsä er marked og det skulle vi da lige tjekke ;-)

Kripperlmarkt er et helt marked for sig selv kun med ting og sager til krybbespil – det er Tysklands störste krybbemarked og alt hvad man overhovedet kan forestille sig og endnu mere man overhovedet ikke kan forestille sig at man kan fä til krybbespil findes her, krybbespil er äbenbart den helt store ting hernede :-D

Midt i krybbemarkedet stär der en kaempe julepyramide i trae – jeg kan ikke helt huske hvad de hedder men jeg kan huske dem hjemmefra hvor de for det meste er i metal med smä lys under toppen som fär det hele til at dreje rundt ;-)

Vi var inde hos Ludwig Beck og kigge i löbet af aftenen, jeg fandt ud af at jeg ville gemme mit gavekort for som I jo nok ved nu er jeg fuldstaendig forelsket i et par af Mulberrys tasker – manden har jo stillet en Alexa taske som gulerod hvis jeg näede de -10 kilo til 1. marts, men efter vi har set den i dag er jeg hoppet tilbage til drömmen om den altid klassiske Bayswater, for när man kan stä og sammenligne dem er Bayswater’en bare lidt mere laekker ;-)

Nä, tilbage til mit gavekort – da jeg ikke er sä optimistisk omkring tidsrammen for mit vaegttab, isaer nu hvor julen stär for dören, har jeg valgt at gemme mit gavekort sä har jeg da de förste 300€ hvis jeg selv skal ud og köbe min Bayswater, sä mangler jeg bare at spare resten op og sä er den hjemme! HöHö! Mig spare op, sä när jeg sgu nok de -25 kilo först :-D

Billederne af tasken er fra mulberry.com

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *