web analytics

butter LONDON…

Jeg fortröd selvfölgelig at jeg ikke köbte en Mulberry taske forleden sä vi tog turen derind igen i dag – men der var äbenbart en anden der ogsä havde forelsket sig i den for den var vaek! Öv, for Ludwig Beck er den eneste Mulberry forhandler i Tyskland og de havde kun den ene :-(

Nähjamen jeg fik alligevel släet hul pä mit gavekort ;-) Det blev til 4 nye lakker fra “butter LONDON“, jeg laeste om dem i et af mine blade og det jeg bed maerke i var at de ikke er proppet med kemikalier, de er uden formaldehyd, toluen og ftalater ;-)

Der var et kaempeudvalg af farver – jeg valgte “Royal Navy” en skön coboltblä farve, “The Old Bill” som er kobberfarvet, “HRH” som er virkelig lilla og sidst men ikke mindst “Chimney Sweep” som er metallic grä og alle 4 farver er SÄ fede! :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *