web analytics

Strikke café….

Ih hvor vi har hygget…. eller det vil sige at jeg har vist hygget mere end min mor ;-)

Hun var sä söd at lave det traelse arbejde pä min “Folklore” nemlig kanter der hvor den er klippet op for det havde jeg ikke helt styr pä hvordan man skulle göre – den har jo desvaerre lagt pä venteposition i snart et är for jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle gribe de der kanter an, men ogsä fordi mine haender ikke er helt gode venner med de smä pinde, nä men nu mangler jeg bare at strikke aermerne ;-)

Naeste projekt er Helga Isager‘s flotte “Honey”, desvaerre er den ogsä pä de smä pinde men det er bare aergli’ sonnyboy for den bliver jeg nödt til at eje – sä mä den bare komme pä pause engang imellem ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *