web analytics

Sä er det trae barberet…

Julen er pakket sammen – traeet er tömt, barberet og bäret ud :-)

Ellers har vi ikke lavet sä meget i dag – jeg har strikket og hold nu op et döje der har vaeret i julens nörklerier!

För jul havde jeg et tröje projekt hvor opskriften overhovedet ikke stemte i nogen som helst form, sä jeg mätte en tur til Saltum hvor de kasserede opskriften og gav mig en anden pä en vest der kunne strikke af det pägaeldende garn (der skal bruges 4 ngl garn til en vest, fedt när man stär med 16 ngl fra tröjen!!)

I julen skulle mig og min söster sä strikke sjal, min söster startede og det gav overhovedet ikke mening og mätte pilles op sädan cirka en million gange, men nu er der lige kommet en sms fra söster at hun har knaekket koden sä nu kan jeg mäske ogsä komme igang ;-)

Til sidst kommer problemerne med mine strömper i dag, de sä bestemt ikke ud som de skulle, sä fandt jeg ud af at de havde vendt mönsteret pä hovedet og mätte igen pille op! Ih hvor det gär, her i strikkeklubben :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *