web analytics

Endnu en makeover…

I dag har kontor/gaesteafdelingen fäet en makeover…

Jeg har tömt reoler, skriveborde osv. – der er böger nok til at äbne et mindre bibliotek :-)

Det tog det meste af dagen at sortere alt vores grej i hvad der bliver brugt og hvad der kan komme i kaelderen, derefter fik jeg flyttet möblerne og da manden kom hjem fik han flyttet al elektronikken og sä kunne jeg saette alle tingene pä plads igen ;-)

Nu er kontoerdelen og gaesteafdelingen adskilt med reolerne som skillevaeg…

I gaesteafdelingen er planen at skifte det röde gulvtaeppet, fä et par bönneborde ind i stedet for Ikea-bordet, fä en masse puder i sengen sä man kan bruge den som sofa i hverdagen og sidst men ikke mindst en lille fladskaerm pä den ene vaeg – sä kan rummet blive brugt mere til hverdag og ikke kun när man har overnattende gaester ;-)

Kontordelen er blevet sä fin, i morgen fär jeg de sidste ting pä plads der stär rundt omkring og i weekenden kommer der billeder pä vaeggen og jeg har en tallerkenraekke der skal op til mine strikke/haekleböger – pä laengere sigt er planen at fä en lidt laengere bordplade, en ny og bedre kontorstol og med tiden en 27″ iMac og en PH lampe :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *