web analytics

Hobbygrej pä plads…

Sä kom det meste pä plads – der er stadig en masse til tubestrik-nisser og til dukkefremstilling der er röget tilbage i kaelderen for det fylder for meget….

Der var masser af spaendende grej i de forskellige kasser – man skulle nok kunne fä nogle timer til at gä nu ;-)

Pä vejen faldt jeg ogsä over en masse af min mormors hobbygrej, hun var ogsä typen der ikke smed noget ud og jeg skal lige love for jeg fandt mange knapper ;-)

Da alt var sorteret og sat pä plads gav jeg mig til at traevle min top op – jeg kunne ikke helt med den, dens form var forkert og den var bare ikke rigtig noget alligevel – nu kan garnet komme pä lager indtil jeg falder over noget som lige passer dertil :-)

2 kommentarer til “Hobbygrej pä plads…

 1. Hej Mette

  Sikken masse hobby grej. Lige min stil:-) Elsker også mit hobbygrej.

  Jeg er lidt misundelig over de skønne gamle knapper fra Mormor, dem kunne jeg godt bruge en håndfuld af. Jeg kan ærgre mig over at jeg ikke havde mulighed for at være med til sorteringen hos vores kære Mormor dengang. Men jeg skulle jo af sted tilbage til øen med 3 forskellige fly den dag. hvor i skulle mødes. Det eneste jeg har fra hende er en sølvkande og noget hovedpudebetræk, men det er jeg til gengæld også glad for, og sover gerne med det på min hovedpude…

  Pyyh, jeg savner hende, når jeg skriver dette her. Hun er SÅ savnet! Kan stadig ikke forstå at jeg ikke skal sidde i den røde sofa og ha kaffe i en af de fine kopper og snakke om alt muligt….. Tror du kender følelsen.

  Det var lige lidt Mormor tanker i din retning. jeg blir glad når jeg ser noget af det grej fra dem, som jeg husker på din blog:-)

  Knus og tanker fra Jane

 2. Hejsa Jane,

  Jamen jeg var skam heller ikke med :-( Vi var i Tyrkiet pä det tidspunkt sä de ting jeg har er de “rester” som der ikke var andre der gad at have – det eneste var at jeg havde önsket mig mormors dukker og dem var der alligevel ikke nogen der ville have sä det var sä let ;-)
  Kan du huske dem, Praestekonen og Alkoholikeren som hun selv havde lavet? Vi kunne sidde og digte mange historier om de to og grine sä tärerne stod ud af hovedet – det var ogsä derfor at det var dem jeg gerne ville arve fordi de indholder en historie som vi delte og nu stär de i min vindueskarm i gaesteafdelingen ;-)

  Ja, savnet er hun, og morfar! Det er heller ikke til at forstä at han har vaeret vaek i sä mange är :-(

  Nä, nu vil jeg hoppe under dynen…

  Knus til dig!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *