web analytics

Frit Slag fra Geilsk….

Sä blev mit sjal faerdigt, det holdt härdt! Det var härdt for haenderne sä det bliver vist kun til det ene fra min side ;-)

Sjalet er blevet superflot og garnet er laekkert blödt!

Opskriften var noget forvirrende i starten men efter mange forsög fik min söster knaekket koden – den afsluttende picotkant passede heller ikke helt med billedet pä opskriften, sä da jeg havde strikket og pillet op en masse gange opgav jeg og strikkede som opskriften sagde og mätte undvaere picotkanten for den var der ikke meget af :-(

Men derudover er sjalet mög laekkert og hvis ikke opskriften var sä härdt for mine haender kunne jeg snildt finde pä at lave et mere i en anden farve :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *