web analytics

Foxy Potato…

Vi har laenge (som i RIGTIG laenge!!) önsket os et nyt sofabord, men har ikke rigtig kunne finde, eller blive enige om den helt rigtig erstatning for det vi har, for det er robust, let at holde og sä kan det passe ind overalt ;-)

Bordet er sat sammen af en tyk (og kan du sige megatung!) skifferplade og et par trekanter som höjst sandsynlig er köbt i IKEA förste gang de lä i Aalborg – jeg overtog det fra min söster da hun i sin tid skiftede ud og det er efterhänden MANGE är siden ;-)

Nu har vi sä fundet et som vi begge to er vildt forelskede i – BECK bordet fra Foxy Potato er designet af möbelsnedker Anders Folke Andersen og den dueblä udgave med oliebehandlet eg er straks röget pä vores önskeliste :-)

Billedet er som saedvanlig länt hos Casanova ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *