web analytics

Chanel, genbrug og et lille stykke kage…

Puha der var forär i Bayern i dag, hele 16 grader kom vi op pä ;-)

Inde hos Hilfiger startede foräret med levende modeller i vinduet ;-)

Jeg fik en lille tröstegave af min mand, fordi han solgte sin iPad lige for naesen af mig – et par fine Chanel öreringe i guld med sten ;-)

Vi holdt shoppepause i Galeria med et lille stykke aeble/nöddetaerte :-)

En glad mand med et stykke taerte ;-)

Pä Maximillianstraße ligger der en laekker butik der hedder MA Interior Design med masser af skönne gamle ting – vi köbte 2 gamle bogstaver og har kig pä et fedt böffelkranie som skal haenge over vores skaenk i stuen :-)

Aftensmaden var nem, det var rester fra i gär – pastasalat med groft bröd og aioli :-)

2 kommentarer til “Chanel, genbrug og et lille stykke kage…

 1. Hej Kusine

  Håber at i nyder foråret i det Bayerske:-) Her på Mallorca har foråret travlt med at vise sig fra bedste og varmeste side – which we like;-)

  Det er hyggeligt at kigge forbi din blog og se hvad i får at spise (hi hi) Pjat, Det er fedt at kunne følge lidt med, og en kompliment skal lige i din retning. Det er super godt at du dresser up og mikser farver og stil som du gør. Jeg har altid ment at man skal gøre noget ud af sig selv og dresse up (også selvom andre dresser ned:-0) Så bare gi’ den gas i det tyske, det klæder dig.

  Jeg er forresten helt dårlig med de fede bogstaver fra MA Interior Design. Jeg går ud fra at “man pusher sit luck” ved at regne med at de har andre/flere af disse på lager? De ville passe super godt over min “Jørgen” (Et stort gips hoved på fod – ligner en der hedder Jørgen)…. Vil du råbe op hvis du får opsnust om de har flere?

  Nu er der brunch på terrassen bliver der råbt, så må jeg hellere indfinde mig.

  Gi’ dig selv et skulderklap fra mig og manden et knus i forbi farten.

  Knus og god søndag.

  Ø-kusinen

  1. Hejsa Ö-kusine,

   Vi nyder livet og foräret her i det bayerske – det gör I ogsä ude pä ö’en kan jeg forstä ;-)

   Tak for komplimenter og skulderklap, det varmer :-)

   Der var mange bogstaver derinde, skal du have et J for Jörgen :-D
   Nu tager Mads til USA pä fredag og kommer först hjem igen naeste lördag, sä der gär lige et par uger eller tre inden vi kommer derind igen…
   De er 18 cm höje og ca. 2 cm tykke, vi gav 18€/stk. men de er til gengaeld ogsä rigtig fede i forhold til alle de fabriksnye bogstaver man ser rundt omkring ;-)
   Vi skal alligevel derind när Mads engang er hjemme igen for vi har kig pä et ret specielt böffelkranie med flotte udskaeringer vi gerne vil have, og hun har lige sat det 200€ ned ;-)

   Häber I nyder jeres brunch ;-)

   Stort knus til jer begge!

   Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *