web analytics

Weekendsysler…

Jeg har stövsuget og jeg har sorteret kogeböger – jeg er kommet igennem halvdelen af hylden, dem der ikke har noget videre spaendende at byde pä bliver pakket vaek sä der bliver plads til nye fristelser ;-) Efter en god frokost med friskbagt rugbröd og tun stär resten af dagen vist pä hygge ;-)

Manden löber rundt i de amerikanske indköbscentre og leder desperat efter den nye iPad 2, men det ser desvaerre ud til at den er noget naer umulig at opdrive – lidt traels när man allerede har solgt den gamle ;-)

Mon han skal indenom Nordstrom og köbe födselsdagsgave til hans kone? De har nemlig et kaempeudvalgt af Marc by Marc Jacobs som jo er min favorit og i är stär der “Henry” pä min önskeliste :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *