web analytics

Endnu en aflysning…

Öv! I morges rykkede Dr. Pfefferle min B12 aftale kl 17.30 til pä tirsdag, den er ellers tiltraengt for den sidste spröjte fik jeg for 12 uger siden og normalt gär der kun 9 uger imellem – sä spörg lige om der er en der er slatten :-(

Nämen for ikke at gä helt i stä har jeg hevet sengetöj af og smidt det i vaskemaskinen, lagt vasketöj fra i gär sammen og pä plads, slaebt stole osv fra päsken i kaelderen og kommet nyt sengetöj pä – nu kan jeg hoppe under en frisk dyne med en frisk bog i aften ;-)

Dobbeltöv, manden har fäet en mail fra Hamburg at vores sofabord (som vi troede var bestilt för päske) först er blevet bestilt i sidste uge pga ferielukning sä nu ved de ikke hvornär de kan levere det, vi mä bare vente tälmodigt og se :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *