web analytics

Soya… Det tror jeg sä ikke…

I päsken havde vi glemt at köbe quark til at röre dressing af, men vi kunne jo pröve noget af det soya yoghurt jeg havde i köleskabet (som jeg havde köbt til smoothie’s for det skulle jo vaere sä sundt!) Puha, mig og min mor blev hurtig enige om at sä ville vi hellere undvaere dressing ;-)

I fryseren stär der en bötte soya-vaniljeis som manden har köbt hos öko-köbmanden fordi det var det eneste de havde den dag han var forbi, men hvor meget jeg end eeeeelsker is sä tror jeg at jeg mä sige pas til denne udgave – Soya smager til sammenligning lidt af saebespäner, Mmmm hvilken nydelse! NOT! Sä hellere en flödeis og lidt mere pä sidebenene :-D Sä nu tror jeg nok jeg er faerdig med at eksperimentere med soyaprodukter :-P

P.S Der er 174 kal i soya udgaven i forhold til 226 kal i en Häagen-Dazs (Mmmm favoritten er den med Baileys ;-)) sä det er bare ikke saebe smagen vaerd :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *