web analytics

Sommerens hotte bud fra Chanel…

Yes! Jeg har fäet en lille pakke af min mand i dag :-P Sommerens hotteste farve fra Chanel som kom i butikkerne for en uge siden men allerede er stort set udsolgt overalt! ;-)

Jeg havde naesten afskrevet den da vi ikke kunne komme afsted pga sygdom, for jeg ved at saesonens “Limited edition” farver fra Chanel altid er revet vaek, men efter arbejde i dag smuttede han i al hemmelighed indenom de to parfumerier der ligger inde i Freising, den förste havde allerede udsolgt og önskede ham held og lykke for de mente ikke han ville finde den nogen steder men den anden havde en enkelt tilbage og de kunne fortaelle at han var heldig for der kommer ikke flere ;-) Sä nu er jeg den heldige ejer af en laekker sommergul Mimosa lak :lol:

 

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *