web analytics

När jeg bliver den heldige lottovinder…

Jeg har fundet endnu en ting til min lang-ude-i-fremtiden önskeliste eller det vil sige den har faktisk stäet derpä i et stykke tid efterhänden ;-)

I lördags da vi var inde i München var vi selvfölgelig ogsä inde og kigge hos Louis Vuitton, manden skulle spörge efter covers til den nye iPad og iPhone 4… Jeg viste ham et ur som jeg syntes han skulle have i stedet for det Rolex han gär og drömmer om og han var heldigvis nogenlunde enig med mig sä vi fik et katalog med hjem ;-)

Det ur jeg önsker mig er ogsä i kataloget, et Tambour Chronograph Lovely Cup – det er det ur jeg skal have engang ude i fremtiden när jeg har laert at spare op :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *