web analytics

Der er styr pä det hele…

Der er 26 grader ude og jeg har vaeret i kolonihaven for at rydde lidt op ;-)

Jordbaerene er blevet gjort klar sä de kan komme med til DK, hvor de skal bo i min fars have ;-)

Bredbladet persille, kruspersille og oreganoen har fäet mere plads, för stod de 2 i hver spand, nu har de fäet hver deres spand at gro i :-)

Timian’en har ogsä fäet mere plads at brede sig pä, den stod i en lille urtepotte för ;-)

Foruden oprydning i kolonihaven har jeg vasket töj sä manden har noget rent at fä med til Le Mans pä torsdag, jeg har fäet fundet nogle af de ting der skal med til Danmark og Norge – jeg har ogsä fäet kigget pä det töj jeg skal have pakket til ferien, sä det gär da lidt fremad her i varmen :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *