web analytics

Ferieforberedelser….

Om praecis en uge körer vi nordpä til 3 ugers ferie :-)

Jeg er sä smät begyndt at finde de ting frem der skal med pä ferie, der er jo bäde födselsdage, studenterfest og ganske almindelig familiehygge der skal pakkes til – sandalerne er klar, nu häber jeg vejret i Danmark er klar til sandalerne ;-)

Efter 2 ugers ferie i det Nordjyske gär turen videre til Norge sammen med min svigerfamilie, sä der skal ogsä pakkes til vandreture, cafébesög, sightseeing osv. Min svigermor holder födselsdag deroppe sä grillen skal med og til grill hörer sig jo ogsä en enkelt öl eller to, ik!? ;-)

De mest nödvendige ting til en uges madlavning kommer med.. Norges priser er skyhöje när man er vant til priserne her i det bayerske sä for ikke at gä helt fallit kommer det meste med hjemmefra og madplanen er tilrettelagt efter transport og hytteforhold i Norge :-P Sä det vil sige masser af pasta og faerdige pizzabunde :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *