web analytics

Man mä gerne sige grimme ord….

Argh, man må gerne sige grimme ord når man, efter flere gange at have pillet op og bakket, næsten er færdig med ryggen og der er noget der overhovedet IKKE stemmer! :mad:

Man har 128 masker på pinden og ved 6,12 og 18 cm skal man tage en maske ind i hver side, altså ialt 6 masker ind så man har 122 masker på pinden, √ tjek – ved 28 cm skal man så tage en ud i hver side 3 gange med 3 cm mellemrum, altså 6 masker ud igen så man ender på de 128 masker igen, ikke tjek for jeg har taget ud 2 gange og har allerede 132 masker på pinden! Nu sidder jeg så og tænker “Hmmm! Er jeg blevet dement og har glemt at tage ind ved de 6,12 og 18 cm???” og nej det ved jeg at jeg ikke har så hvor §$%&%§$§% kommer de masker så fra??? Nu går Maude sgu i seng! :cry:

Nåeja så lige en anden ting – ved et tilfælde har jeg fundet æø og å på mit tyske tastatur, spændende at se hvor længe jeg gider fedte rundt i tasterne for at få dem med i teksten, de sidder nemlig nogle underlige steder samt man skal jonglere flere taster på en gang og man skal huske hvilken der sidder hvor osv. ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *