web analytics

Hip hip hurra og tillykke….

I dag har Christopher födselsdag – Hip Hip Hurra! ;-)

Stort tillykke med födselsdagen! Vi häber du fär en skön fös’da med masser af hygge og gode pakker ;-) Vi sender dig kaempe födselsdags knus og kram og der ligger en pakke til dig oppe hos mormor og morfar :lol:

2 kommentarer til “Hip hip hurra og tillykke….

 1. Hej moster & Mads..
  Mange mange tak for gaven. Lige det jeg manglede, til skolestarten. Tror jeg vil købe spil til wii og DS. Dejligt fødselsdagsvejr.. Solen skinner. Efterhånden ret så varmt. Har lige været i sommerhus med far. Var på gocart-bane i aktionhouse.. Fun-park, med masser af dyr at kæle for. I morgen tager mor og jeg i Fårup..Vågnede kl 6 – cirka – imorges.. åbnede mine gaver.. Faldt hurtigt i søvn igen.. Mor og jeg vil cykle een tur ned til byen.. og stranden.
  Kærlig Hilsen Christopher

  1. Hejsa Foffer & mor ;-)

   Det var godt du kunne bruge gaven – sikke söd du har vaeret for solen skinner helt herned til Bayern, 23 grader har vi i dag :-)

   Vi skal til Ingolstadt og höre musik i aften sä godt du lige kunne sörge for godt vejr til det :-P

   I mä have en god tur i Färup i morgen og nyd jeres strandtur :-)

   Nys nys til dig og mor!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *