web analytics

Oi Soi Oi – by hand…

Oi Soi Oi var et nyt og helt ukendt maerke for mig indtil jeg opdagede det oppe i Laden da vi var pä sommerferie i Dk ;-)

Jeg faldt pladask for denne skjorte/bluse  – den er rummelig, med store flagermusaermer og jeg er vild med den! Glaeder mig til at se hvad Oi Soi Oi kan byde pä i de kommende kollektioner :-) Desvaerre er deres hjemmeside ikke det bedste sted at se deres töj :-(

Fimaet er dansk og stiftet i 2007 og de skriver bla. pä deres hjemmeside:

Grundlæggende for Oi Soi Oi er anstændighed i relation til de mennesker, vi samarbejder med. Det være sig i forhold til vores kunder og lige så høj grad til de mennesker, der producerer Oi Soi Oi’s produkter. Oi Soi Oi’s produkter fremstilles som oftest i familieejede værksteder i landsbyer omkring Hanoi. Stolte håndværksmæssige traditioner – og mange timers nænsomt arbejde danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter. Det ønsker vi at respektere og værdsætte.

2 kommentarer til “Oi Soi Oi – by hand…

 1. Hej Mette.
  Jeg kender indehaveren af Oi Soi Oi. Der er pæn megen interesse om firmaet og produkterne. Tanken bag det hele er også fin (samt hendes indretning:-)) Hold du blot “Oi” med dem :-)
  Ønsker dig en skøn dag, der hvor du er.
  Knus Jane.

  1. Hejsa Kusine,

   Ja det er nogle fede produkter, i hvert fald det jeg har set indtil videre – mangler bare lige et udvalg af deres töj pä hjemmesiden, for det er da ikke meget man kan se der og det er jo mest via hjemmesiderne jeg bliver fristet ;-)

   Rigtig god weekend til dig! :-)

   Knus mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *