web analytics

Det der motion, ik…..

Jeg mä indrömme at jeg jo ikke har vaeret helt sä flittig med det der motion det sidste laaaange stykke tid, det gik ellers lige sä godt med bäde Wii leg, Zumba og Step Aerobic pä et tidspunkt! I morgen starter jeg op med et 30 dages work-out program sä nu er jeg spaendt pä at se hvordan det kommer til at gä ;-)

Jeg faldt over det der nye Flowin® forleden og det ser simpelhen sä fedt ud at det mä pröves, sä jeg har smidt sädan et saet pä önskelisten til jul :-)

Jeg syntes at Zumba blev lidt kedeligt i laengden sä det er kommet pä pause og min Gymstick kraevede simpelthen mere plads end jeg har til rädighed i vores lille stue, sä jeg syntes at sädan et flowin saet er perfekt med masser af variationer pä lidt plads – jeg leger stadig med vores Wii men der skal vist lidt mere knoklen til hvis jeg skal göre mig häb om minusnogensomhelstkilo indenfor en overskuelig fremtid ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *