web analytics

Dag 2 – öm, ömere, ömmest…

Hold sä op jeg er öm over det hele – ogsä i muskler jeg ikke engang vidste jeg havde ;-)

Sä traeningen i dag var lidt härd i forhold til i gär hvor man ikke var öm i musklerne ;-)

Man kommer virkelig hele kroppen rundt med mit nyindköbte traeningsprogram til Wii, jeg er sä glad for det, at Sports Active 2 er kommet pä önskelisten, der kan man kombinere sin Wii traening med sine egne traeningsredskaber, feks kan man bruge sit eget stepboard i stedet for det flade Wiiboard, man kan bruge sine egne händvaegte osv. ;-)

2 kommentarer til “Dag 2 – öm, ömere, ömmest…

  1. Jeg har lige købt spillet på Den blå avis for 100.-, altså ikke den nye udgave, bare den første, så nu kan vi ømme os sammen :-)
    Heja for os…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *