web analytics

Om Somalierröve og Bingovinger…

Det var godt med en hviledag sä musklerne lige kunne falde lidt til ro ;-)

Det eneste jeg syntes er lidt irriterende ved det her program er at man hele tiden skal skifte imellem elastik, wiiboard og have nunchuck’en i händen og i holderen, det er en smule besvaerligt at skifte imellem tingene hele tiden – men ellers er det et veltilrettelagt program som kommer hele kroppen igennem ;-)

Programmet er bygget op over 30 dage med 2 dages traening, 1 dag hvile og ca. 20 min. traening pr. gang – men hvis somalierröven skal blive til stäl og bingovingerne skal jages pä flugt, sä skal jeg vist have mere i puljen end 20 minutters traening 5 gange om ugen, sä jeg har koblet et 30 minutters step program pä traeningen ;-)

Hvis man bare yder lidt ekstra sä er stepprogrammet til Wii Fit Plus faktisk rigtig godt, jeg har feks mine smä händvaegte med og et godt sving i armene kan give rigtig meget, det bliver jo naermest til stepstavgang :-) Bendimsen fra Active spillet er rigtig god som iPod holder og när man har Mr Pitbull i örene kommer der automatisk lidt mere sving i mormorkalkunerne og det hele er jo med til at fä pulsen i vejret, ik! :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *