web analytics

En lille smule rodet…

Jeg har rodet i dag, vaeret omgivet af lösblade, noter, afrevne sider fra blade, post its og hvad der eller er kradset opskrifter ned pä i ärenes löb ;-)

Der er beskaeftigelse til et lang stykke tid fremover, men jeg syntes simpelthen det nye program er hele besvaeret vaerd!

Man kan udfylde en masse info om sine opskrifter, bla. hvor man har fundet opskriften, hvor lang tid tager det at forberede, svaerhedsgrad og meget andet – og när jeg engang er faerdig kan jeg lave ugeplan og indköbsliste ud fra opskrifterne, de kan ogsä mailes til venner og familie som pdf-filer og kan printes direkte fra programmet….

Alle de opskrifter jeg skriver ind, er opskrifter som er afprövede og jeg oploader vores egne billeder dertil –  Ihh min opskrift samling bliver bare SÄ cool, altsä om 100 är när den er faerdig, ik :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *