web analytics

En hyldest til därlig billedkvalitet….

Argh jeg er ved at vaere traet af at möde därlige undskyldninger rundt omkring pä nettet (og i den virkelige verden) om därlig billedkvalitet “fordi man ikke lige havde sit 10.000 kroners spejlrefleks med sig den dag!”

Jeg mener at därlig billedkvalitet er därlige öjne der ser, for som Chase Jarvis siger: “Det bedste kamera er det du har med dig!” ;-)

Vi har selv udstyr for en mindre formue som ligger pä hylden og kun kommer med i sjaeldne tilfaelde efterhänden, for vi gider ikke slaebe rundt pä det – derfor har vi nu hvert vores Olympus Pen som hverken er spejlrefleks eller mögdyrt og derudover bruger vi vores iPhones – jeg mener stadig det er et spörgsmäl om kreativitet og ikke prisen pä udstyret det handler om när man fotografere….

Jeg har fundet nogle links frem som omhandler netop fotografering med iPhone (da jeg tit hörer undskylninger i forbindelse med billeder taget med iPhone) som beviser at det netop er personen bag linsen og ikke udstyret der afgör billedkvaliteten:

Hipstamatics – En blog om Hipstamatic billeder…

Vitamin E – Eric Einwiller’s blog om iPhone fotografi…

iPhoneArt – iPhone Galleri…

iPhoneography NYC – New York City set gennem en iPhone…

Chase Jarvin – Fotograf Chase Jarvis’ iPhone fotos….

Objective Scenes – En iPhone & Mobiltelefon fotoblog…

Nä, sä fik jeg da lettet for en irritation der laenge har rumsteret i mit hoved – god fotografering derude :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *