web analytics

Styr pä skraldet….

Sä er der styr pä ärets skrald :-)

Vi sorterer jo affald til den helt store guldmedalje her i det bayerske.

Det bliver sorteret i mange forskellige kategorier: Biomüll (madaffald), gelber sack (emballage, däser, maelkekartoner, papaesker, plastikbeholdere osv. alt skal selvfölgelig göres rent inden det kommes i saekken), papir, pap (for papir og pap er ikke det samme ;-)), glas (sorteret i hvid og grön glas), restmüll (alt det der ikke kommer under de andre kategorier) og sä har vi en container pä genbrugspladsen hvor alle de ting der ikke kommer under almindelig hverdagsskrald kan kommes i mod et gebyr…

Bio-, restmüll og gelber sack bliver afhentet, de andre ting skal man selv köre pä genbrugspladsen…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *