web analytics

LV Alma nyheder….

Jeg har altid önsket mig en Alma, men jeg ville ikke have den i det klassiske LV monogram og jeg er ikke sä vild med dem i lak, sä indtil videre har der ikke vaeret en Alma der lige var mig…. MEN det har Louis Vuitton sä lavet om pä nu med deres nye forärsfarver :-)

Det förste jeg fik öje pä var Alma i “citron”, den er bare SÄ fed! Men gul er mäske lidt for meget mode-farve 2012 til at den holder i laengden, men det var helt bestemt den jeg ville vaelge hvis jeg havde numsedelen fyldt med guld :-)

Derefter sä vi en pung i samme mönster men i orange (eller “piment” som den hedder) og spurgte sä om Alma’en ogsä var i den farve, det var den men de havde ikke flere hjemme – den var nu ellers helt vild laekker den farve! ;-)

Da vi sä kom forbi den anden LV butik kunne vi jo lige spörge om de evt. havde den i “piment”, de havde den heller ikke hjemme men der fik jeg til gengaeld öje pä Alma i “cyan” og nu er jeg for alvor forelsket! :-D

Jeg kan bare ikke blive enig med mig selv om hvilken farve der er flottest, jeg er vild med den gule men vil ikke give sä mange penge for en taske i en modefarve, den orange syntes jeg er rigtig fed og den er knap sä midlertidig-modefarve-agtig som den gule men alligevel, til sidst er der den tyrkise som ogsä er herrefed, men mäske lidt mere kedelig og almindelig i forhold til de to andre – det kan ogsä vaere at det ender med at jeg venter til der engang kommer nogle nye farver, for nu har jeg gäet og sukket efter den Alma i 3 är sä et par är fra eller til :-P

….. og det er jo heldigvis gratis at drömme! ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *