web analytics

Mandag er lig med hygge og forkaelelse….

Mandag stär pä forkael-dig-selv hygge ;-)

Dejligt varmt skumbad med “Hundene i Riga” derefter en Ole H‘s Sugar Glow skrub efterfulgt af härkur og Feel the Difference maske og det hele blev afsluttet med Pick me up face mist, Truth serum og til sidst en god dagcreme fra ARTEMIS som er en laekker hudplejeserie fra Schweiz – da Ole H er lidt besvaerligt at fä fat i her i Tyskland leder jeg efter en erstatning og har valgt at pröve ARTEMISSkin Architects som jeg har fäet anbefalet hernede, sä efterhänden som jeg löber tör for Ole H kommer de nye ind ;-)

Jeg syntes det er lidt svaert at finde en erstatning for de gode Ole H produkter, jeg har för skiftet dem ud med Dr. Hauschka men jeg syntes ikke de gjorde noget specielt, derfor gik jeg tilbage til Ole H men nu pröver jeg det her ARTEMIS og ellers har jeg taenkt mig at pröve Rudolph Care, for selvom det ogsä skal köbes via nettet er der ikke sä lang levering som der er fra Feelunique hvor jeg köber mine Ole Henriksen produkter nu… Pä et eller andet tidspunkt mä jeg vel finde noget der lige gör det der ekstra for ens hud som jeg syntes Ole Henriksens laekre produkter gör :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *