web analytics

KONY 2012 – spred budskabet….

Alle kan göre lidt og sammen kan man göre en forskel….

InvisibleChildren

Updateret 09.03.2012:

Jeg har laest flere debatter om denne kampagne rundt om pä nettet, folk er bäde for og imod – min holdning er at InvisibleChildren i det mindste skaber debat om problemet, sä kan man jo diskutere om deres metoder er gode eller därlige og hvis man er imod deres brug af resourcer, kan man jo lade vaere med at stötte ökonomisk og “bare” sprede budskabet om denne mand og hans handlinger… og ja, der er mange andre steder hvor der ogsä er problemer man kan tage fat i, men man skal jo starte et sted, ikke!? ;-)

Sä indtil andet er bevist vil jeg vaelge at sprede budskabet, for det eneste der kan ske ved det, er at det rent faktisk virker og de sölle börn fär en chance i livet….. 

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *