web analytics

Argh! Give me da lige en Break, hva…

Jamen vi fortsaetter da bare i samme spor, gör vi…. jeg er stadig ikke frisk, min iPhone har sat sig pä tvaers IGEN og mit elskede Henry har ogsä besluttet sig for at tilslutte sig  vi-gider-sgu-ikke-virke-mere klubben!

For nogle uger siden satte min HOME-knap sig fast pä min iPhone, manden tog den med ind til T-Mobile og de fiksede den med det samme med en eller anden opdatering eller noget… menmen den holdt ikke og i dag har den sat sig helt pä tvaers og naegter purre at samarbejde med mig :-(

Det körer bare for mig, först smadrede jeg et af vores skönne händlavede cognacglas som ikke sädan lige er til at fä fat i igen, sä ragede manden en af vores Collart skäle pä gulvet, derefter var vi inde med mine Chanel öreringe som var gäet i stykker, mine helt nye Nü bukser havde en fejl i syningen og har derfor hul i röven nu, forleden rög laenken pä mit ur og vi kan ikke finde en forhandler hernede, sä derfor er der ikke nogen der kan fä reservedele hjem til uret, ergo kan det ikke fikses forelöbig og nu har min HOME-knap sat sig fast igen – mäske man bare skulle blive under dynen i et par uger til denne därlige karma bölge (laes: Tsunami) er suset forbi :-)

….. näeja glemte jeg lige at naevne at min nye skönne optik har fäet en ridse i glasset!!!! Fääääärk siger jeg bare og sur röv pä en olm tyr! :cry:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *